E-mail: info@mogelholt.com

Telefon: +45 77 77 88 99

Om os

Erfaring igennem årtier

Besætninger både i Nordjylland og Østjylland

Velkommen til Mogelholt

Mogelholt har hovedsæde i et nordjysk hjørne nord-øst for Hadsund, ned mod billedskønne Mariagerfjord. Den geografiske placering i nærheden af fjorden, gør det ideelt til griseproduktion.

De oprindelige besætninger har været i familien Schnack tilbage fra 80’erne hvor Søren Schnack købte gården Kragelund. Hans søn, Morten Schnack, købte i efteråret 2005 Nybrogård som sammen med 3 andre gårde var en del af et familieejet selskab med griseproduktion. Det blev kimen til måden Mogelholt drives på i dag. En sammenslutning af opformering, produktion og slagtegrise i samarbejde med omkringliggende interessenter.

Ved Sørens udtrædelse i 2015 gik familien Vinderslev ind i virksomheden. Samarbejdet har vist sig meget frugtbart og virksomheden er igennem årene vokset stødt. Det er nu blevet en større organisation med mange bedrifter og flere sideløbende produktionsenheder med underliggende besætninger, som strækker sig fra toppen af Nordjylland og ned igennem Østjylland.

Et par ord fra ledelsen

Positivt bidrag til udviklingen

Med mange års erfaring i branchen og rødder, der går flere generationer tilbage, står jeg i dag i spidsen for Møgelholt A/S. Vores virksomhed er nu anerkendt som en af Danmarks førende inden for opformering.
Målet er simpelt: at producere sunde og robuste dyr hver eneste gang.  Vores avlsprogrammer er nøje tilpasset så vi kan levere grise af høj kvalitet, som vi kan være stolte af.

Vi forsøger hele tiden at optimere vores bedrifter, holde os opdaterede og udvikle vores kompetencer.

Jeg er klar over at mit lederskab er en afgørende faktor for vores succes, og jeg er fast besluttet på at levere gode dyr til vores kunder, samt forme fremtiden for vores organisation og bidrage positivt til udviklingen indenfor griseproduktion.

Tak, fordi du læser med.

Med venlig hilsen
Morten Schnack

Direktør for Mogelholt A/S